Wil je samen met andere ondernemers een middag in een ontspannen, artistieke sfeer bouwen aan je netwerk? Kom dan een dagdeel torsoboetseren bij Angelien Coco Martin. Angelien is kunsthistorica, beeldend kunstenaar en docent. De menselijke figuur en vooral het portret zijn haar specialiteit, zowel geschilderd als geboetseerd. Ze krijgt opdrachten van particulieren en bedrijven en maakt werken voor de openbare ruimte. 

met hart en handen (net)werken aan de kern van de zaak

Workshop 'Proeverij met boetseerkunst'

De workshop:

Tijdens de workshop boetseer je een massief beeldje van het bovenlichaam van de mens (1 beeldje van 15/20 cm). Je kunt een eenvoudige abstracte of prehistorische vorm als uitgangspunt nemen, of werken naar een meer realistische vorm. 

Angelien toont kunsthistorisch materiaal, vertelt daar bij en heeft zelf voorbeelden gemaakt die je kunt gebruiken ter inspiratie. Laat je verleiden door de klei, die je helemaal naar eigen inzicht en fantasie vormt. Kom je er niet uit, dan staat Angelien klaar om mee te kijken en aanwijzingen te geven. Het beeldje wordt (indien nodig) uitgehold, en gebakken. Na een paar weken kun je het beeldje ophalen.

De torso herbergt alle vitale organen. Je hart en je wilskracht zijn er in verankerd. Laat het hoofd los en zie wat er al voelend, tastend, knijpend, snijdend en kijkend te voorschijn komt. Wat je ook maakt, het is goed; het beeld vertegenwoordigt wie je bent. Daar bewust naar kijken, samen met anderen en ontdekken wat dit zegt. Welke vormen gebruik jij? 

Programma:
 • Ontvangst met koffie en thee. 
 • Korte voorstelronde bedrijfsintroductie.
 • Atelier bekijken.
 • Kunsthistorische en technische uitleg.
 • Torsoboetseren.
 • Pauze koffie thee en iets lekkers, mogelijkheid tot gesprek en netwerken.
 • Torsoboetseren.
 • Nabespreking  van de gemaakte beelden.
   
  Afsluitend hapje en drankje.
Datum: woensdag 22 januari 2020

Tijd: van 13.30 – 17:00 uur
Locatie: Atelier Angelien Coco Martin, Jachtlaan 20, 9301KP Roden
Investeringskosten excl. 21% BTW: € 74,50, dit is inclusief klei, afbakken, koffie/thee met iets lekkers, hapje en drankje. 

Boek je deze workshop vóór 1 januari 2020 dan geldt een speciaal tarief van: € 67,50 ex. BTW.

Kan je 22 januari niet en wil je de workshop wel graag volgen, mail dan je gegevens, je word dan uitgenodigd voor de eerstvolgende workshop.

Vakdocent: Angelien Coco Martin

Portretteren

Niet kijken, maar zien.
Niet waarmaken, maar waarnemen.
Geen deadline, maar de tijd nemen.
Doen, maar vooral ook niet doen.
Afstand nemen, ruimte maken,
om te reflecteren.
Luisteren naar de eigen ziel,
om contact te maken met de ander.

www.angeliencocomartin.nl

 

  We zien uw aanmelding tegemoet. Graag alle velden invullen.

  Factuuradres: