Als ondernemer ben je erg enthousiast over je bedrijf, producten en de mogelijkheden die je als bedrijf biedt. Om deze waarde ook bij je toeleveringsleveranciers, afnemers, accountmanagers en klanten te laten zien, voelen en beleven is het van belang om je bedrijf (en medewerkers) met regelmaat in beeld te brengen. 

Ik organiseer, afgestemd op de wensen, unieke (covidproof) bedrijfstour waarbij je jouw bedrijf en eventueel samenwerkende ondernemingen op een bijzondere manier kunt laten zien. 

Ontmoeten en persoonlijke aandacht

Meer klanten via je eigen bedrijfstour

Een relatiedag geeft een grote emotionele meerwaarde en er zijn een tal van inspirerende voordelen voor de (potentiële) nieuwe klant:

 • Op een laagdrempelige manier krijg je contact met (potentiële) nieuwe klanten.
 • De klant ziet het productieproces / materiaal / grondstoffen en (eind-)producten waardoor de (belevings-)waarde van het product inzichtelijk word gemaakt.
 • Persoonlijke aandacht, beleving & service voor de klant.
 • In de tour kun je jouw unique selling points vertellen.
 • De tour kan hybride en / of live.
 • Bij meerdere samenwerkende bedrijven in de regio kan de genodigde/deelnemer zich verplaatsen per e-bike / eigen auto of indien bereikbaar via het water dan is vervoer met een sloep natuurlijk ook erg leuk.
 • Ter afsluiting culinaire hapjes via het inhuren van plaatselijke (biologische) cateraar, barbecuetafel of foodtrucks.

Naast het organiseren van de 1.5m rondleiding door het bedrijfspand is het van belang dat je aandacht hebt voor de PR, communicatie, ontvangst, hostess, lokale culinaire hapjes en de after sales. Via mijn netwerk in de Leisure / Vrije tijds branche kan ik, in samenwerking, verrassende arrangementen verzorgen.

Een bedrijventour kan je uitbreiden naar een (meerdaagse) bijeenkomst met workshops, een smaakvolle proeverij of wat dacht je van een prachtige ballonvaart !

Afhankelijk van doel, gewenst resultaat en budget ga ik graag met je in overleg wat je/jullie wens is en op welke wijze ik je kan faciliteren om je idee werkelijkheid te laten worden. Wil je informatie over de mogelijkheden (video-)bel of mail mij, dan plannen we een geschikt moment bij jou op locatie.

  We zien uw aanmelding tegemoet. Graag alle velden invullen.

  Factuuradres: