Onwerkelijke tijden waarin we ons nu in de wereld bevinden. Wereldwijd, landelijk en voor een ieder ook in de nabije omgeving merk je dit in je werk of door ziekte. Velen ervaren nu een extreem drukte in de werkzaamheden of je hebt een andere (thuis)werk situatie met kinderen thuis en weer anderen zitten helemaal alleen thuis. Het is een impact op ons leven wat we niet hadden kunnen voorzien!

Gezondheid eerst!

Business Boost Meetings jouw persoonlijke organisatietalent

Wellicht heb je ook in jouw bedrijf, zakelijke reizen, inspiratiedagen of leerdagen moeten annuleren wegens deze bijzondere omstandigheden. Echter gezondheid dat is wat nu het allerbelangrijkste is, voor iedereen. 

Ik ben in 2019 begonnen met het organiseren van maatwerk bijeenkomsten op het terrein van business & pleasure naar binnen- en buitenland, mogelijk heb je met mij daarover contact gehad. Dat dit niet de juiste tijd is om daarover na te denken begrijp ik, misschien wel weer in de toekomst. Zakelijke bijeenkomsten organiseren en coördineren, blijf ik doen. Voor nu en in de toekomst wens ik jou, je familie en medewerkers veel sterkte en gezondheid toe! 
 
Gezamenlijk een training volgen of werkbezoeken met een ontspanningsprogramma komt  later weer!

Hartelijke groeten en een goede gezondheid!

Marjan Wiersma