Over ons

Een uitspraak uit Alice in Wonderland. Alice vraagt aan een kat die ze onderweg tegenkomt: “Would you tell me, please, which way I ought to go from here?” “That depends a good deal on where you want to get to”, antwoordt de kat.

Organiseren, richting geven, begeleiden richting einddoel loopt als een rode draad steeds weer door mijn werk en leven. Wat mij juist ontzettend blij maakt is organisaties, teams en mensen helpen bij de juiste stappen naar hun exclusieve doel. Telkens weet ik door middel van samenwerking, verbinding, positieve inzet, creativiteit en enthousiasme te komen tot oplossing(en) en resultaten. In de loop van de jaren heb ik vele zakelijke en sociale projecten begeleidt, nieuwe ideeën uitgewerkt en gepositioneerd. Daarnaast heb ik ook diverse malen gewerkt als coördinator van binnen- en buitenlandse reizen voor mensen met een beperking en/of chronisch zieken.

Door de vele jaren van begeleiding van mensen, ondernemers en de coördinatie van projecten richting hun einddoel met kennis van verandermanagement maakt dat ik snel de knelpunten in zie en goed luister naar de gewenste resultaten. Heb zeer veel ervaring binnen de zakelijke dienstverlening, non profit organisaties, zorg, toerisme en retail. 

Resultaat vanuit een persoonlijke aanpak

Ik zorg er, samen met mijn team, voor dat uw ideeën worden samengevoegd tot een overzichtelijk plan met een helder gewenst resultaat. Vanuit mijn talenten, enthousiasme en inlevingsvermogen zorg ik voor een event dat past bij uw wensen. Ben graag pro actief en word graag uitgedaagd om iets innovatiefs neer te zetten voor meer fans van je bedrijf!

Organizer Business Boost Meetings
Marjan Wiersma
Albert Schweitzerplantsoen 1 | Roden
+31 (0)6 53 87 81 33
info@obbm.nl