Natuurlijk wil je zo’n bijzondere dag graag vieren of in elk geval graag vertellen! Op welke wijze organiseer je, veilig, een bedrijfsjubileum of opening met persoonlijke aandacht voor je medewerkers en relaties? Als je een groots feest wilt met een high tech lasershow, live muziek en diverse acts dan zal je dit zeker moeten uitstellen. Bedenk wat voor jouw bedrijf, met de maatregelen vanuit de RIVM en overheid, op de dag zelf haalbaar is.

Gezondheid, geluk en werk

Persoonlijk advies

Wil je er een feestelijke touch aangeven dan zijn er een tal van mogelijkheden. Misschien anders dan je in gedachten had, echter anders kan wel weer verrassend leuk worden. Want natuurlijk wil je graag je waardevolle medewerkers, klanten en relaties belonen en verder uitbreiden. Speciaal voor jou ontvang je van mij inspiratie voor prachtige herinneringen. 

VIP arrangement

Nodig gasten in blokken / dagdelen uit. Tot 20 mei, maximaal 3 personen. Hou rekening met het maximale aantal personen die in je bedrijf-/-sruimte kunnen, in elk geval per tijdsdeel kleine groepen! Plaats een digitale agenda met rondleidingsmomenten op je website zodat relaties zelf een datum en tijdstip kunnen kiezen. Maak een plattegrond met looprichting en vermeld bij elke afdeling of belangrijk product wat men kan zien. Wil je regelmatig een rondleiding geven dan is een communicatiesysteem (headset en draadloze ontvanger) te overwegen. Zorg er in elk geval voor, dat er iedere keer een medewerker als hostess klaar staat voor vragen en informatie over je bedrijf. Zo kan je iedere keer een select groepje persoonlijke aandacht geven.

In een speciaal ingerichte ruimte of deel van het bedrijfspand laat je een bedrijfsvideo of presentatie streamen. Plaats een buffet met kant en klare 1-persoons porties met lekkere hapjes en drankjes. Vraag de plaatselijke horeca naar de mogelijkheden van bezorging of ophalen. 

Bedrijfsfilm

Maak zelf leuke bedrijfsfilmpjes of laat een bedrijfsfilm maken met oud en nieuw materiaal. Laat zien wat het productieproces is of show een kijkje achter de schermen, dit is altijd leuk voor relaties. Hoe komt jouw product tot stand? Wat is daar voor nodig? Welke hulpmiddelen zijn noodzakelijk? Allerhande zaken wat jouw product/dienst meer waardering geeft en wat voor de gast interessant is om te mogen zien.

Daarnaast kan je een jubileumfilm plaatsen op je website en een weblink op social media delen met een leuke jubileumactie of wedstrijd. Denk ook aan de regionale persberichten.

 

Magazine

Heb je voldoende voorbereidingstijd? Maak dit keer samen met je medewerkers een feestelijk jubileum magazine met verrassende acties en een kijkje in de keuken van het bedrijf. Een magazine kan je digitaal maken en verzenden. Of je magazine laten drukken en per post versturen al gelang je wenst en budget is.

Natuurlijk stuur je altijd je gewaardeerde relaties een jubileum nieuwsbrief. Overleg met een grafisch ontwerper wat de schitterende mogelijkheden hierin zijn.

Save-the-date uitnodiging

Verstuur via de post of bezorg zelf (is nog persoonlijker!) een brievenbuspakje of flessenpost met informatie over je jubileum of opening naar al je relaties.

Bedankje

Voor je medewerkers heb je natuurlijk iets speciaals op deze dag. Dat kan bijvoorbeeld iets lekkers zijn met als blijk van waardering een abonnement op hun favoriete magazine.

Feestjaar

Creëer een feestjaar voor je medewerkers én relaties. Verras hen door het jaar heen met een brievenbuspakket, VIP arrangement, (theater- of horeca-)waardebon, goodiebag of geef een originele attentie op de eerste lentedag. 

Wil je graag een gezamenlijk groots feest? Plan dan ver vooruit. Begin tijdig, een half tot jaar, met de voorbereidingen en maak je gasten nieuwsgierig. Breng ze op de hoogte van het nieuws en geef aan welke datum je gepland hebt. Verras je gasten met een unieke kaart, flesje met uitnodiging op het etiket of met een andere passende gadget. 

Heb je zelf geen tijd of expertise in huis? Stuur een bericht of (video) bel mij en samen kunnen we bespreken wat de mogelijkheden zijn voor een relatiedag.  

Marjan Wiersma = 06 – 53 878 133 =