Woensdag 18 september is er een rondleiding en wijnproeverij bij Wijngoed Havelte. Speciaal voor ondernemers, bedrijfsleiders en managers die een “Dolce far niente” moment creëren. Even niets hoeven doen en genieten van het moment.

Genieten van het moment

Rondleiding en wijnproeverij bij Wijngoed Havelte

Vanaf 15:30 uur ben je welkom en ontvang je een kop koffie/thee met cranberrie cake. Dan gaan we met een glas wijn de wijngaard in, waar Peter Pels, eigenaar van de Wijngoed, ons op zijn eigen enthousiaste wijze verteld over de Nederlandse (Havelter) wijnbouw. Vervolgens kan je de wijn proeven en kiezen uit een Havelter Wit, Grijs, Rosé of Rood. Tevens is er volop gelegenheid om andere ondernemers, managers en leidinggevenden te ontmoeten.

Programma rondleiding, wijnproeverij en ontmoeting. 15:30 uur ontvangst en welkom, 15:45 uur rondleiding wijngaard 16:45 – 18:00 uur, proeverij en ontmoeting met lekkere hapjes

Graag vooraf aanmelden, in verband met de catering, via info@obbm.nl. Onder vermelding van je (bedrijfs-)naam en aantal personen. De bijdrage voor deze ontspannende rondleiding met proeverij is € 19,50.

Zie de agenda voor de eerstvolgende oplaadmomenten met onverwachtse ontmoetingen en inspiratie.  

Aanmelden

voor bovenstaande activiteit

    We zien uw aanmelding tegemoet. Graag alle velden invullen.

    Factuuradres: