Woensdag 13 november is er weer een bijzondere rondleiding en biologische proeverij bij de Kijkboerderij ‘t Hoogeveld in Eelde. Speciaal voor ondernemers, bedrijfsleiders en managers die een “Dolce far niente” moment creëren. Even niets hoeven doen en genieten van het moment.

Genieten van het moment

Rondleiding en een verrassende biologisch stamppot buffet, van eigen bodem.

Vanaf 16:30 uur ben je welkom bij de Kijkboerderij ‘t Hoogeveld en beginnen we de proeverij met een paar koppen koffie / thee en zelfgemaakte roomboter cake. Vanaf ongeveer 17:00 uur gaan we met elkaar een bezichtiging doen op en rond de Kijkboerderij. Hier kunnen we genieten van de prachtige koeien in de warme stallen en de natuurrijke omgeving ‘de Onlanden’. We ontvangen informatie over het biologische boerenbedrijf en alles wat daar bij komt kijken. Trakteer jij jezelf en/of een ander op deze unieke proeverij? 

De mooiste dingen in het leven zijn gratis, zoals Sytze en Alma van der Goot (beide eigenaren) zelf zeggen. Een heerlijke plek zoals wij zullen ervaren om kennis te maken met de boerderijdieren, door de open stal en de balustrade sta je oog-in-oog met de koeien en kan je zien hoe de kalfjes genieten, drinken bij hun moeder en in de kudde hun natuurlijke gedrag vertonen. Tijdens en na de rondleiding is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Ook is er nog volop gelegenheid om samen met de andere belangstellenden, onder het genot van een drankje en het biologische stamppot buffet verder te praten over het boerenleven, duurzaam ondernemen of gewoon een ontspannend praatje!

Graag vooraf aanmelden, in verband met de catering, via info@obbm.nl. Onder vermelding van je (bedrijfs-)naam en aantal personen. De bijdrage voor deze ontspannende rondleiding en smaakvolle proeverij is € 29,50.

Zie de agenda voor de eerstvolgende oplaadmomenten met onverwachtse ontmoetingen en inspiratie.  

Aanmeldingen:

Marjan Wiersma – Business Boost Meetings

Marcel en Rolien Brust – accountantskantoor

Ivo Pol – Trainer / coach

Astrid Haveman – Master of Workflow

Jacob Mulder – Security & Enterprise architect / Voorzitter Paletzorg

Wilma Dijk – Praktijk de Zomerdijk

Sytze en Alma van der Goot

Feikje Kenstra – De Krachtcentrale Hoogkerk

Denise Munster – Demusa coaching & training

Louise Meijer – Gehaktballenexpres

En enige nog onder voorbehoud.

 

Aanmelden

voor bovenstaande activiteit

    We zien uw aanmelding tegemoet. Graag alle velden invullen.

    Factuuradres:

    Text box item sample content