Op vrijdag 12 juni is er een unieke proeverij met als thema ‘In verbinding’ bij Demusa Coaching & Training in Ubbena. Speciaal voor ondernemers, bedrijfsleiders en managers die een “Dolce far niente” moment creëren. Even niets hoeven doen en genieten van het hier en nu. Opnieuw, een heerlijke plek om te ervaren, proeven, onverwachtse ontmoetingen en vooral genieten!

Genieten van het moment

Inspiratie proeverij en na afloop een heerlijke barbecue buffet

Vanaf 16:00 uur ben je welkom in de natuurrijke omgeving van Ubbena op de boerderij van coach Denise Munster.

Door te werken aan jezelf, reflectie en persoonlijke ontwikkeling kom je meer in je kracht te staan. Zoek jij naar mogelijkheden voor persoonlijke groei? Denise Munster van Demusa Coaching & Training laat ons zien aan de hand van een palet aan keuzes, hoe zij jou bij deze ontwikkelingen kan helpen.

We starten de proeverij met koffie / thee of lekker gekoeld water met fruit. Daarna heb je de mogelijkheid om te kiezen uit een 4-tal mini-workshops te weten coaching met hond of paard, kickboksen of mindfulness. Tevens heb je tijdens de proeverij de mogelijkheid om via inspiratiekaarten eens anders met elkaar in gesprek te gaan, te lachen of andere inzichten te verkrijgen. Ondertussen genietend van een hapje, drankje, natuur, dieren en mogelijk zon! Is dat niet een prachtig aanbod?!

Na de workshops en inspiratiemomenten gaan we gezamenlijk aan de picknicktafels eten. Er is een barbecue buffet, waar je zelf niet hoeft te bakken, dit wordt voor je gedaan! Wel mag je zelf smaakvol genieten, verbinding zoeken of lekker in de hangmat liggen.

Trakteer jij jezelf en/of een ander op deze unieke proeverij? In verbinding zijn met jezelf, elkaar, de natuur, dieren en van het moment.

Graag vooraf aanmelden, in verband met de catering, via info@obbm.nl. Onder vermelding van je (bedrijfs-)naam en aantal personen. Indien je vegetarisch bent zullen wij daar rekening mee houden, geef dit dan even door op het aanmeldformulier.

De bijdrage voor deze ontspannende en smaakvolle proeverij is  € 34,00. Er kunnen een maximum aantal deelnemers mee doen. (vol = vol) 

Zie de agenda voor de eerstvolgende oplaadmomenten met onverwachtse ontmoetingen en inspiratie.  

Aanmelden

voor bovenstaande activiteit

    We zien uw aanmelding tegemoet. Graag alle velden invullen.

    Factuuradres: