Ben je nieuwsgierig hoe je video kunt inzetten voor je onderneming? In deze workshop ‘Video als podium voor je bedrijf’ laat trainer Astrid van der Wis je op een interactieve manier kennis maken met haar werk als videomaker. Zij helpt je om zelf een film te maken met je mobiel. Dit kan je dan bijvoorbeeld plaatsen op je social media kanalen, website of voor intern gebruik. 

Beelden zeggen meer dan woorden

Workshop 'video als podium voor je bedrijf'

De training:

Deze workshop geeft je een overzicht hoe je video kunt inzetten voor je bedrijf. Video is een ontzettend krachtig communicatiemiddel. Het is goed mogelijk en bijna onmisbaar om zelf aan de slag te gaan met het maken van filmpjes. Tijdens deze interactieve workshop krijg je praktische tips, verschillende soorten video’s worden er getoond en je doet ervaring op met de verschillende rollen in het proces. Tevens is er ook aandacht voor de verschillende apparatuur die je kunt gebruiken. 

Je bent professional en weet veel van je eigen vakgebied en je wilt zichtbaarder zijn voor je doelgroep. Graag wil je online aan potentiële klanten laten zien wie je bent en wat je doet en je bent benieuwd hoe je video daarvoor kunt inzetten. Tevens experimenteer je wel eens met de videocamera van je smartphone, maar daar blijft het dan bij. Als specialist help ik je bij het succesvol inzetten van video voor je bedrijf!

Onderwerpen:
 • Waarom en hoe zet je je video in voor je bedrijf?
 • Hoe laat je video aansluiten op je boodschap? 
 • Bedrijfsfilm, Videopitch, Vloggen en YouTube.
 • In welke vorm giet je de bedrijfsvideo?
 • Hoe bereid je je voor? 
 • We bespreken de mogelijkheden van apparatuur (camera, gimbal, statief, licht).
 • Hoe kun je zelf aan de slag met een video.
 • Welk platform kun je gebruiken: LinkedIn, Instagram, YouTube, Facebook.
Werkwijze: 

We ontkomen er niet aan om een stukje theorie te behandelen, maar wel met veel voorbeelden uit de praktijk. YouTube is hierbij een belangrijke bron evenals Facebook. Je mag zelf ook suggesties doen. Ik neem mijn apparatuur mee waaronder verschillende camera’s en gimbals. Je krijgt een paar kleine filmopdrachten die je met je eigen smartphone uitvoert. Het is aan te raden om een opgeladen mobiel met voldoende geheugen mee te nemen. 

Datum: vrijdag 28 februari 2020

Tijd: van 13.00 tot 16.30 uur, aansluitend hapje en drankje
Locatie: Fletcher Hotel-Restaurant Langewold, Ceintuurbaan Noord 1, Roden
Investeringskosten excl. BTW: € 165,00, dit is inclusief cursusmateriaal, koffie/thee/water, lekkernijen en ter afsluiting een hapje en drankje.

Neem je eigen -opgeladen- smartphone, met voldoende geheugen, mee. 

Trainer: Astrid van der Wis

Astrid heeft inmiddels 18 jaar ervaring als videomaker en je kunt haar gerust een vakgek noemen. Ze is sterk in het vertalen van woorden naar beelden en het maken van een goed inhoudelijk verhaal. Ze filmt en monteert alle video’s zelf en spreekt daarnaast ook voice overs in. Door haar relaxte manier van werken weet ze mensen voor de camera op hun gemak te stellen.

Coolshots.nl

 

  We zien uw aanmelding tegemoet. Graag alle velden invullen.

  Factuuradres: