ProjectWinkelhart Roden
DoelCentrumacties
Websitewww.winkelhartroden.nl

Winkelhart Roden

Vanuit de Zakenkring Roden heb ik activiteiten georganiseerd vanaf idee tot en met evaluatie. Vanuit een commissie werden er nieuwe plannen ontwikkeld om het winkelend publiek een plezierig verblijf mee te geven. Er zijn nieuwe activiteiten ontwikkeld en gepositioneerd daarbij had ik de coördinatie. Ik zorgde voor de planning, draaiboek, informatie naar leden, redactioneel stuk en een advertentie in de krant. Er werd gekozen voor een nieuwe benaming, Winkelhart Roden met een eigen website gemaakt voor de herkenbaarheid en informatie met de activiteiten in en rond het  centrum van Roden.

Maandelijks hadden we overleg waarbij ik de actielijst maakte. Tevens zorgde ik voor een actuele jaarplanning. Hield de draaiboeken van alle activiteiten bij. Tijdens de activiteiten was ik hostess en aanspreekpunt. Zorgde voor het drinken en eventueel lunch. 

Bij een nieuw event zoals a Lazy saturday zocht ik medewerking van een plaatselijke volleybalteam, had overleg met hen over de mogelijkheden en opties van een straatvolleybal. Daarnaast een horecaplein met een gezellige markt. Zorgde er voor dat de vergunning geregeld werd. Omwonenden op de hoogte gesteld werden van de straatafzetting. Parkeerplekken moesten tijdig vrij gehouden worden. Marktkramen gehuurd werden, planning gemaakt werd en tijdig op de plek aanwezig waren. 

Ondermeer: centrumacties met muziek, straatacts, paashazenband, valentijnsactie